Türk Hava Kurumu (THK) Kayyum Heyeti Başkanı Vali Kemal Yurtnaç, ASFAT Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa İlbaş’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yurtnaç’a, THK Kayyum Heyeti Başkan Vekili Dr. Mustafa Cihad Feslihan, THK Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Şengönül ve THK Yönetim Hizmetleri Başkanı Çetin Kurtoğlu eşlik etti.
ASFAT Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa İlbaş’ın yanında ASFAT Genel Müdür Yardımcısı Tuğgeneral Esat Mahmut Yılmaz da yer aldı. Görevlerine yeni atanan Prof. Dr. Mustafa İlbaş ve Tuğgeneral Esat Mahmut Yılmaz’a başarılar dileyen Başkan Yurtnaç, THK’nin 100. yılına girerken havacılık ve savunma sanayii alanındaki iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Türk havacılığının gelişimi için yürütülen çalışmaların ele alındığı ziyarette, THK ve ASFAT arasındaki iş birliği fırsatları da değerlendirildi.
